nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portret"

E-shop a Vánoce bez stresu?

31. 10. 2023

Se správným partnerem pro logistiku už to nemusí být sci-fi.

Vánoce se nezadržitelně blíží a vy už teď víte, že se při zpracování objednávek pěkně zapotíte. Radost z narůstajících objednávek vám kazí stres z jejich zpracování a předvánoční čas, plný rodinných příprav, je jednou z nejnáročnějších částí roku. Zdá se vám to povědomé? Co kdyby to letos bylo jinak?

Zastavte se a zkuste se zamyslet nad tím, kolik času strávíte hledáním, balením, zapisováním, objednáváním dopravy, tiskem štítků, chozením na poštu a sběrná místa, řešením ztracených zásilek a třeba i reklamacemi. Vzpomeňte si, jak doma nebo v garáži přeskakujete vy a vaši blízcí krabice zboží, role bublinkových fólií a na internetu hledáte zrovna ten váš speciální rozměr krabice, který opět není na skladě a o neustále ubývajícím toneru v tiskárně ani nemluvě. Pořád si říkáte, že ještě počkáte, až bude váš e-shop opravdu velký a teprve pak začnete hledat logistické řešení? Stop! Žádný e-shop není moc malý na fulfillment. Pokud máte více než deset objednávek měsíčně, je na čase poohlédnout se po tom, jak si své e-shopové podnikání zjednodušit, ušetřit peníze a vytěžit z něj maximum. Řešením je fulfillment.cz

Přesuňte zboží k nám, uvolněte si mysl i ruce na rozvoj vašeho podnikání a o všechny starosti s logistikou se postaráme my! A my víme, že jsme v tom skvělí. Díky unikátním QR kódům, kterými u nás ve fulfillment.cz označujeme všechno, a tím myslíme opravdu všechno, zboží, neztratíte nad svým zbožím kontrolu, naopak získáte dokonalý transparentní přehled o tom, kde se nachází, jak se prodává, kolik vám ho zbývá a kam putuje. Vy tak můžete z pohodlí domova, kde už se nepovalují žádné krabice ani štosy papírů, už jen přemýšlet nad tím, jak ho co nejlépe nabídnout zákazníkům. 

Ušetřeným místem to ale zdaleka nekončí. Díky celkovému objemu objednávek, které ve fulfillment.cz denně odbavujeme, pro vás zajistíme výrazně výhodnější ceny doprav u všech oblíbených dopravců v České republice i zahraničí. Citelně ušetřit dokážeme také na obalovém materiálu, který pro naše klienty odebíráme v obrovském množství a vy všech těchto výhod můžete využít společně s námi. Balíte své zásilky s láskou a přikládáte k nim osobní kartičku a dokonce i drobné pozornosti? I to je pro nás naprosto v pořádku! Máme profesionální tým, který je připraven naučit se od vás i to nejoriginálnější balení, jako byste zásilku balili vy sami. 

My ve fulfillment.cz víme, že žádný e-shop není tak malý, aby se mu nevyplatil fulfillment. Pokud jednoduše svěříte všechny logistické starosti a odesílání objednávek do rukou profesionálů, budete se moci konečně plně soustředit na to, co je skutečně podstatné. Rozvoji vašeho podnikání, inzerci na marketplaces, expanzi do zahraničí, ale hlavně získáte čas, který můžete trávit smysluplně třeba s vašimi blízkými.

Je vaše zboží závislé na sezóně a polovinu roku vám v garáži leží ladem, ale platit za jeho skladování jinde vám nepřipadá výhodné? Možná se mýlíte! Ve fulfillment.cz víme dobře, jak obchody fungují a proto u nás není nejmenší problém sezónní zboží přesunout na záložní uskladnění, kde o něm stále máte perfektní přehled a kde za příznivé ceny počká až přijde opět jeho čas. 

Tak co vy na to? Jdete do toho s námi? Ještě je čas, aby to od letošního roku bylo jinak. Ozvěte se a společně vymyslíme řešení přímo na míru vašemu byznysu. Od toho tu koneckonců jsme. 

#klidneFFanoce