nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portret"

Převlékli jsme kabát

10. 10. 2024

Je to tak, rosteme a rosteme. Našich partnerů je víc a víc, a jak je známo: při velikosti se zapomíná na detail. A my nechtěli, aby se něco takového stalo i nám! Sklad bez duše a hodnot, kterým profrčí hromady zboží. To bychom ani nebyli my!

Letošní rok ještě zdaleka nekončí a u nás už se toho tolik událo. Přestěhovali jsme se do nových, větších a modernějších prostor. Trhli jsme spoustu vlastních rekordů. Například jsme zvládli přijmout 38 463 kusů zboží za 7 hodin v 7 lidech. Také jsme vyexpedovali 12 260 kusů zboží z objednávek přijatých do 13:00, včetně předání balíčků dopravcům a to za standardní pracovní den. Před 2 lety jsme začínali na 1 120 vyexpedovaných kusech a 1 240 přijatých. Zkrátka, děje se toho hodně. Ale těch pár let, co tu s Vámi Fulfillment cz je, je jen střípek z mozaiky. Tak abychom se vrátili pěkně na začátek:

První řádky našeho příběhu se psaly na konci roku 2018 v zázemí firmy Gadgets House… Firmě se obchodně velmi dařilo, ale začala narážet na problém s logistikou, která tenkrát úplně nezvládala B2C segment. Chybějící díra na trhu dala Gadgets House prostor a nutnost vytvořit vlastní systém. Ten od té chvíle nadále rozšiřujeme a vylepšujeme. Vzhledem k rychlému růstu firmy nastalo stěhování. Nejdříve z areálu Tesly v Hloubětíně do Říčan. O rok později se Gadgets House znovu přesunul, tentokrát do Horních Počernic. Na konci roku 2021 se vedení firmy rozhodlo logistickou část svého systému osamostatnit a došlo k založení společnosti Fulfillment CZ s.r.o.. V roce 2023 jsme otevřeli nový sklad v Karlových Varech, který jsme se v dalším roce rozhodli centralizovat společně se skladem v Horních Počernicích do nových prostor v CTP Úžice, kde nás od června 2024 najdete. 

Z areálu Tesly už je to 6 let. A my jsme vděční a pyšní. Děkujeme našim partnerům i každému členovi našeho týmu. Zatímco uvnitř značky naše identita pulsuje v každém z nás, nedařilo se nám ji předat navenek. Proto jsme se rozhodli k vizuální změně. Od teď budeme nosit kombinaci modré a zelené, která lépe vystihuje  naše hodnoty: spolehlivost, stabilitu a respekt k přírodě. Protože dělat věci poctivě a udržitelně je pro nás důležité. Při změně jsme záměrně otočili trojúhelníky tak, aby stoupali spolu s námi i s Vámi vzhůru, ve směru našeho společného růstu. Vznikl i slogan “o krok napřed”, který vystihuje naši potřebu se neustále zlepšovat a dělat svět fulfillmentu jednodušší, uživatelsky příjemnější a pro naše partnery ekonomičtější. Věříme, že v novém kabátě nás lépe poznáte. 

Je nám ctí, Váš Fulfillment