nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portret"

5 důvodů, proč vybrat Fulfillment

14. 11. 2023

Ještě jste se nerozhodli, zda je fulfillment služba pro vás? Někdy je potřeba podívat se na věc s odstupem. Sepsali jsme pro vás pět věcí, které vám mohou pomoci s rozhodováním, kam se svým podnikáním dál. 

Důvod 1. Snížení nákladů

Ačkoliv se vám může zdát, že když si všechny kroky s objednávkami budete dělat sami, ušetříte, opak je pravdou. Nezačali jste podnikat proto, abyste každý den řešili sklad, nebo balení a odesílání objednávek v domácích podmínkách. Fulfillment centra, jako je to naše, jsou specializovaná na příjem, skladování, balení a odesílání zboží. Vy tak máte možnost využít jejich stávající infrastrukturu, což ve výsledku vede k výrazným úsporám nákladů oproti nákupu a údržbě vlastního skladu. Co dál? Nemusíte investovat do nájemného, skladového zařízení ani zaměstnanců pro skladování a balení zboží. Kromě toho, u nás neplatíte nic navíc, platíte pouze za skladování dle rozměru vašeho zboží a manipulaci s ním. Ještě před začátkem spolupráce od nás získáte přesný výpočet nákladů na skladování. A to ještě není všechno, ušetříte i za dopravu, protože díky smlouvám s dopravci od nich máme lepší ceny, než na které dosáhnete sami.

Důvod 2. Rychlost reakce

Když si ve firmě řešíte všechno sami, může se stát, že nestíháte nebo zapomenete.  Řešení jako je fulfillment.cz vám logistické starosti jednoduše sebere z beder. Můžeme snadno a rychle reagovat na změny v poptávce a množství zboží. Rychlost naskladňování zboží od dodavatelů a odbavování vašich objednávek je samozřejmostí. Když se vaše podnikání rozrůstá, nemusíte řešit nedostatek místa na skladě či nedostatek pracovníků, o vše máte postaráno a navíc s přesnou evidencí díky našim unikátním QR kódům. Máte i sezónní zboží? Mimo sezónu ho můžete skladovat na levnějších skladovacích pozicích. 

Důvod 3. Konec starostí s balíky a vratkami

fulfillment.cz vyřeší vaši zásilku prostě od A po Z. Nemusíte se tak starat, shánět a skladovat obalový materiál, řešit docházející toner do tiskárny, ani vyplňovat údaje do aplikací. Váš jediný úkol bude oslovovat zákazníky a mít zboží na skladě, o jeho další cestu se postaráme my, a to včetně případných reklamací či vratek. 

Důvod 4.: Flexibilita 

Mít partnera, jakým je Fulfillment.cz, vám během krátké doby umožní více se soustředit na růst a strategický rozvoj vašeho podnikání. Starosti s logistikou, které mohou být někdy opravdu vyčerpávající, můžete pustit z hlavy. Nejste už vázáni na provozování vlastního skladu a můžete se plně zaměřit na marketing, prodej a rozšiřování sortimentu. A to je to nejdůležitější. 

Důvod 5: Pochopení skladu

Opakovaně se nám potvrzuje, že až ve fulfillment.cz klienti skutečně porozumí svému skladu, dokáží si spočítat marži na jednotlivých produktech či kategoriích a díky následné optimalizaci ušetří náklady na příjem, skladování, balení a dopravu. Jak? V naší aplikaci máte úplný přehled o stavu skladu i nákladech na celý logistický proces.


Jdete do toho s námi? Ozvěte se nám a určitě společně vymyslíme řešení i pro vás.