nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portret"

Vlastní sklad vs. Fulfillment.cz 0:1

29. 02. 2024

Možná stále přemýšlíte nad tím, jaké výhody přináší přechod od vlastního skladování k Fulfillment řešení. Představit vám výhody přechodu k Fulfillment.cz, zejména ty ekonomické, však není vůbec složité. Pojďme si to rozepsat a sečíst.

Prostory

Máte-li zboží ve vlastním skladu, pravděpodobně budete hradit nájemné, energetické náklady na osvětlení a vytápění a nakonec i pojištění. Netvrdíme, že tyto náklady u Fulfillment.cz úplně odpadnou, ale hovoříme o úspoře ve vyšších desítkách procent. U nás totiž platíte pouze za reálný skladovací prostor, který zaujímá vaše zboží. Celková částka se odvíjí od velikosti a počtu položek na skladě a je plně transparentní. Důležitým aspektem je, že když nemáte aktuálně žádné zboží na skladě, logicky u nás za jeho skladování neplatíte. Tím se dostáváme k další podstatné věci, kterou je vybavení vlastního skladu. Při přechodu k Fulfillment.cz řešení tato potřeba úplně odpadá, protože my disponujeme kompletním profesionálním vybavením skladu a vy za něj, jako zákazník, logicky neplatíte nic. Zjednodušeně řečeno, za skladování vám účtujeme pouze prostor, který skutečně využíváte. Týká se to i všech strojů, ať už jsou to transportní nebo balicí stroje. U nás si je nemusíte pořizovat ani se o ně starat.

Stále si myslíte, že se vám vlastní sklad vyplatí víc? Pojďme tedy dál.

Balíky

Aby zboží dorazilo k zákazníkovi v pořádku a nijak se nepoškodilo při manipulaci, je nutné ho adekvátně obalit a zabalit. Díky našemu rozsáhlému portfoliu zákazníků můžeme nakupovat obalový materiál za výhodné ceny, což se samozřejmě odráží i ve vaší ceně. Platíte pouze za množství obalového materiálu, které reálně využijeme při zpracování vašich zásilek. Vy tak nemusíte držet na skladě nepoužité krabice, papíry ani lepenku. A co výplň do balíků? I toto je součástí našich služeb, stejně jako tisk etiket. Vaše starosti s docházejícími štítky v tiskárně jsou minulostí, v ceně balení zboží je i jejich tisk. 

Lidé

Jistě budete souhlasit, že je-li něco, co dokáže menší podnikatele opravdu potrápit, bývají to často zaměstnanci a všechny náležitosti spojené s jejich správou. Díky Fulfillment.cz řešení se vás však tyto starosti přestanou týkat. Od náboru nových zaměstnanců, jejich zaškolení, přes veškeré mzdové náklady a odvody za zaměstnance až po vytvoření zázemí pro ně, to vše jsou záležitosti, o které se postaráme za vás.

Pořád nevíte? Kontaktujte nás a nechte si připravit nezávaznou nabídku, ať máte reálné srovnání nákladů.